TOLÓAJTÓ TÍPUSOK

tolóajtó rendszer típusai:
Standard, Classic, Exclusive, Comfort, Harmony.
tolóajtó betét típusai: laminált faforgácslap, furnér, MDF, üveg, perfetti lemez, fém perforált lemez, apácarács, nádszövet, bambusz, műbőr, tapéta. A fenti anyagok bármilyen kombinációja kivitelezhető. Egyedi méretek és elképzelések alapján készítünk osztott ajtókat az ügyfeleink igényei alapján.

KERETEK
tolóajtó vasaltok két típusba sorolhatók:

* acél keretek
* aluminium keretek

Acél keretek: Maximum magasság 280 cm illetve 320 cm. Szélességi méretek: 45 cm - 120 cm. Az acél keretes ajtók legtöbbször szekrényajtóként kerülnek felhasználásra, e keretekkel készült ajtóknál a belső oldalon látszanak a görgők (üveges verzióban átlátszanak!). Ami alul és felül is 2-2 db görgőt jelent. Természetesen ezzel a típussal is készíthetők térelválasztó rendszerek amennyiben az ügyfélnek megfelel, hogy az egyik oldalon látni fogja a görgőket. Kínálatunkban két féle acél keret szerepel:

Standard (keskeny) keret - Classic (széles) keret

Acél keretek

Színválasztéka: fekete, fehér, barna, matt arany, matt ezüst, artikus ezüst, bükk, tölgy, nyír, fenyő, calvados, wenge, cseresznye, mahagóni. Minden kerethez színazonos osztóléc is kapható, amellyel az osztott ajtókat tudjuk esztétikusabbá tenni, vagy akár a teljesen sima egyféle anyagból készült ajtókat álosztással feldobni.

Aluminium keretek.

Maximum magasság 260 cm illetve 320 cm. Szélességi méretek: 45 cm - 120 cm. Az aluminium keretes ajtók általában térelválasztó ajtóként funkcionálnak, mivel e keretek rejtett görgős megoldással készülnek, így az ajtó mindkét oldaláról esztétikus látványt nyújt. A görgők a frontfelületen és a hátoldalon sem látszanak. Természetesen ezzel a típussal is rendelhető szekrényajtó.

Kínálatunkban öt féle acél keret szerepel:

* Exclusive
* Comfort
* Harmony
* Compact
* Unica

Aluminium keretek színválasztéka: anodizált ezüst, anodizált pezsgő, anodizált oliva. Minden kerethez színazonos osztóléc is kapható, amellyel az osztott ajtókat tudjuk esztétikusabbá tenni, vagy akár a teljesen sima egyféle anyagból készült ajtókat álosztással feldobni.

INDECO szekrények ábc

A - atipikus terek

mindennemű belső tér berendezését meg tudjuk oldani, a szekrény készülhet tetőtérbe, falfülkébe, szűk kis folyosóra és sarokba is.

B - bő színválaszték

ami a kereteket, bútorlapokat, tükröket, üvegeket és más exkluzív betéteket illeti.

C - céltudatos tervezés

felmérve szükségleteit valamint otthonának lehetőségeit segítünk megtervezni gardróbszekrényét.

D - design

a keretek 5 design változata különböző vásárlói igényeket elégít ki a satandardtól az exclusivig.

E - esztétikai szempontok

figyelembe vétele, hogy a legmegfelelőbb szín-és anyagkombinációt megtalálva, a szekrényösszhangba legyen a környező berendezéssel.

F - funkcionalitás

a tárolási gondok megoldása magas fokon, mivel szekrényeink egyedi méretre és egyedi belső elrendezéssel készülnek, ezért megfelelnek az egyedi tárolási igényeknek.

G - gazadag kínálat,

hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb színt, anyagot. Az ajtóbetét készülhet bútorlapból, tükörből, üvegből, perforált lemezből vagy más különleges anyagokból a választéknak megfelelően.

H - helyszíni szerelés

szakképzet munkatársaink végzik a beszerelést a felméréstől számított 4 héten belül. A speciális ajtóbetétek esetében ez a határidő lehet hosszabb.

I - ingyenes felmérés

szakembereink a helyszínen plusz tanácsokkal szolgálnak felmérve a belső tér adottságait.

J - jótállás

10 év a görgő rendszerre amiért a 30 éves gyártási tapasztalattal rendelkező DSH Inc. kezeskedik.

K - komplexszolgáltatás

szaktanácsadás, tervezés, felmérés, gyártás, helyszínre szállítás, beszerelés, garancia.

L - lakberendezési tervezőprogram

társaságunk elsőként lépett piacra a tolóajtós szekrények számítógépes tervezőprogramjával, mely segítségével látványterveket tudunk készíteni.

M - maximális térkihasználás

szekrény készülhet faltól - falig, a padlótól a mennyezetig. Teret tudunk nyerni azzal is, hogy figyelembe vesszük a használati dolgok méretét a szekrénybelső tervezésekor.

N - nélkülözhetetlen kiegészítők

az áttekinthető tárolást a kiegészítők széles skálája segíti, mint pl.: polcok, fiókok, akasztórudak, ruhaliftek, kosarak, cipőtartók, kihúzható ruha-, öv- és nyakkendő akasztók.

O - otthonosság

mindnyájan arra törekszünk, hogy az évek során felgyülemlő használati dolgaink ne szűkítsék életterünket, otthonunk kellemes hangulatú, kényelemet biztosító legyen, a rendteremtés pedig gyerekjáték.

P - praktikus tárolás

nemcsak mindennapi használati cikkeinknek, hanem az atipikus méretű tárgyaknak is tároló helyet tudunk biztosítani.

R - racionális megoldások

ami a térkihasználást és a pénztárcát illeti.

S - Széles keretválaszték

6 kerettípus, 17 keretszín közül választhat minden kedves vásárlónk. A Standard és a rejtett kereteket a hivalkodástól mentes lendületes egyszerűség jellemzi, a Classic keretek gazdag színválasztéka játékos kísérletezésre csalogat, az Exclusive, a Comfort és a Harmony keretekkel izgalmas és bizarr hatást érhetünk el.

T - tolóajtórendszer

a kanadai DSH Inc. gyártja, mely évtizedek óta világviszonylatban tölt be vezető szerepet a rendszer gyártásában.

U - újdonságok

Kínálatunkat mindig a legmodernebb lakberendezési törekvésekhez igazítjuk, ezért tudunk megfelelni a legigényesebb követelményeknek is.

V - variabilitás

szabadon kísérletezhet a színekkel, az anyagokkal és a belső tér elrendezésével. Izgalmas hatást lehet elérni a különféle színes üveg, bútorlap és tejüveg egy felületen való szerepeltetésével is.

Z - zár

a laminált bútorlapos tolóajtókhoz, mely lehetővé teszi, hogy a tolóajtó is zárhatóvá váljon.

standard standard harmony harmony exclusive exclusive csuklós ajtó csuklós ajtó comfort comfort classic classic
standard
standard
harmony
harmony
exclusive
exclusive
csuklós ajtó
csuklós ajtó
comfort
comfort
classic
classic