Galéria - Csak klikkeljen a kategóriára és tekintse meg a képeket!

 

nappali bútor-gyerekszoba bútor-hálószoba bútor-előszoba bútor-fürdőszoba bútor kategóriákhoz kattints ide!

 

konyha bútorKonyhabútor

 

A konyha fontos helyiség minden család életében. Ezért fontos, hogy kényelmes legyen. Praktikus, könnyen tisztán tartható környezettel. Részletes leírásunkat tekintse meg a konyhabútor menüpont alatt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

iroda bútor Irodabútor

 

Irodánkban folytatott tevékenységünktől függ, hogy milyen berendezési tárgyakkal látjuk el az irodai helyiséget. Íróasztalra feltétlenül szükség lesz, ennek méretét az szabja meg, hogy milyen munkát is végzünk. Ha csak számítógépet használunk egy kisebb asztal is elég, ha azonban sok papírmunkával jár a feladatkör, akkor egy nagyobb kényelmes asztalra lesz szükségünk. Egy fiókos konténer mindig jó szolgálatot tesz, mert rengeteg dolog tárolható benne és lesz ebben könnyen elérhető. Fontos kiegészítő még az irattartó polc, melynek méretét az adott dossziék, könyvek, folyóiratok, mappák méreteihez viszonyítva alakíthatjuk ki.

 

 

 

 

 

 

 

 

tetőtéri bútor Tetőtéri bútor

 

Atipikus tér, aminek a beépítése sokszor okoz fejtörést. Méretre - és az adott helyre - gyártott beépített szekrénnyel azonban a hely maximális kihasználása nem jelent gondot. Mérettől függően akár gardróbszekrény (vagy szoba) is kialakítható, de íróasztallal, polcokkal, fiókokkal dolgozó vagy tanulósarok is kerülhet ide.

 

 

 

 

 

 

kiegészítő bútor Kiegészítő

 

Ezen bútorok palettája rendkívül színes, anyag és szó szerint színvilágában is. Gyakorlatilag bármilyen bútordarabot vagy kiegészítő és egyedi bútort tudunk gyártani. Bárki szabadon engedheti a képzeletét ésszerű technikai szempontok figyelembevételével.