Galéria - Csak klikkeljen a kategóriára és tekintse meg a képeket!

 

konyhabútor-irodabútor-tetőtéri bútor-kiegészítő bútor-csukló ajtó kategóriákhoz kattints ide!

 

 

nappali bútor Nappali bútor

 

Bútorok és kiegészítők a nappali kényelmessé tételére. A nappali egy családban fontos élettér, ezért alapvető szempont, hogy kényelmes legyen. A kényelmes ülőbútorok mellett a legfontosabb kiegészítők a tárolásra alkalmas bútordarabok. TV állvány, speciálisan az adott TV, DVD vagy akár HIFI berendezés méretéhez, stílusához kialakítva. Dohányzó asztal, kellemes beszélgetések, családi kupaktanács vagy baráti találkozók alkalmával a rágcsálnivalók, sütemények, kávé, tea elérhető közelségéhez. Fali pocok a személyes tárgyak, fotók, virágok elhelyezéséhez. Könyvespolc mindamellett, hogy nagyon látványos, kedvenc könyveink is átlátható, megfelelő helyre kerülnek, a kényesebb értékesebb darabokat külön üvegajtó mögé is zárhatjuk, így amellett, hogy gyönyörködhetünk bennük védve is lesznek.

 

 

 

 

 

 

gyerekszoba bútor Gyerekszoba bútor

 

A gyermek szobájában a legfontosabb, amit figyelembe kell vennünk, hogy amennyire csak lehetőségünk van, hagyjunk teret neki. A gyerek a játékon keresztül tanul. Ezért nyitott és néhány zárt polcon tárolhatjuk a kedvenc játékokat, meséskönyveket. A ruháknak pedig egy beépített gardróbszekrény a legmegfelelőbb hely, az egyik sarokban vagy falszakaszon, hogy a szobában maradjon elég hely a játékra.

 

 

 

 

 

 

hálószoba bútor Hálószoba bútor

 

A hálószoba a nyugalom szigete a pihenés helye. Az utóbbi évek tapasztalatai azt mutatják, hogy amennyiben lehetőség van rá a hálószoba berendezésekor az egyszerűségre törekednek a használói. Ha van rá lehetőség a ruháknak külön gardróbhelyiséget alakítanak ki. Amennyiben erre nincs mód akkor egy falszakaszon beépített szekrény kap helyet. Ha a ruhák tárolása megoldható máskor, akkor a hálószobába az ágyon, és az éjjeli szekrényen kívül általában fiókos komód és néhány fali polc kerül.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

előszoba bútor Előszoba bútor

 

Előszobabútor legfontosabb szempontja a funkció. Legyen kényelmes hely hazaérkezéskor, letenni a kulcsokat, a bevásárló kosarat, levenni a kabátot, cipőt. Majd az itt tárolt dolgokat gyorsan elrejteni, a kulcsos- cipős- akasztós szekrénybe. Az előszobában mindig jól jön egy tükör, hogy mielőtt kilépünk a lakásból ellenőrizhessük, hogy hogyan festünk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fürdőszöba bútor Fürdőszoba bútor

 

Sajnos nem minden lakásban adatik meg a nagy fürdőszoba. De akár kicsi akár nagy a helyiség rengeteg apróságnak kell helyet találnunk. A kozmetikumok a tisztítószerek nyitott és zárt polcokon kapnak helyet. A mosógép és a szennyes tartó beépítése is igen népszerűvé vált az utóbbi időben.